Dr. Sztancsik Ilona

Életmód orvos, kardiológus, sportkargiológus
Dr. Sztancsik Ilona

SZAKMAI HÁTTÉR

  • Szegedi Orvostudományi Egyetem - általános orvos
  • 1978-1997 Központi Állami Kórház - aneszteziológus, intenzív terapeuta, kardiológus
  • 1997-2008 SE KÚT Rendelő Intézet - főorvos
  • Magyar Röplabda Szövetség, Junior női válogatott csapatorvosa
  • Magyar Kardiológusok Társasága tag
  • Magyar Életmód Orvostani Társaság alapító tagja, majd elnökségi tag

 

Dr. Sztancsik Ilona sportorvos, kardiológus vagyok. Fő érdeklődési területem a mozgáshoz, sporthoz kapcsolódó orvosi tevékenység. Életmóddal, gyógyászattal és rehabilitációval egyaránt foglalkozom.

 

Pályafutásom során mindig elsődlegesnek tekintettem a folyamatos továbbképzést, ismereteimet folyamatosan minél szélesebb körű bővítését tekintettem elsődlegesnek. Szakvizsgáim mellett az állami és a magánegészségügyben is szerteágazó tapasztalatokat szerezhettem az elmúlt 40 évben, amelyeket a mindennapi gyakorlatban hasznosítok. A mozgás jelentősége mellett nem csak a sportolók csapatorvosaként, de magánemberként is kiállok.

 

Meggyőződésem, hogy az egészség megőrzéséhez és a betegségek kezeléséhez a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás jelentősen hozzájárul. Specialitásaim közé éppen ezért tartozik a magas vérnyomás kezelése, illetve többek közt a szívritmuszavar terápiája is.

 

Pácienseimmel kapcsolatban a partnerségre és az érthető kommunikációra fektetek kiemelt hangsúlyt – természetesen a maximális szakmai felkészültség mellett.

 

Díjak

Életmód orvosi felmérés
46000 FT