Csikai Klaudia

Dietetika szakmai vezető
Csikai Klaudia

VÉGZETTSÉG | TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

 

2008 - 2012 / SEMMELWEIS EGYETEM EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR - DIETETIKA SZAK

2012 – 2016 / BUDAPESTI CORVINUS EGYETEM - MARKETING SZAK

 

Mindig is szívügyem volt az egészséges életmód és táplálkozás. Az ételkészítés területén is szeretek kreatívan tevékenykedni. Legfőbb célom az emberek egészségvédő és kiegyensúlyozott táplálkozásra való sarkalása.

 

Fő specialitásaim közé tartozik a cukorbetegség, terhességi cukorbetegség, bélgyulladások, laktózintollerancia, cöliákia, IR és az elhízás diétás kezelése. Mindezek mellett szeretném megismertetni és megszerettetni velük a diétás konyhatechnikai eljárásokkal készített egészséges ételeket, italokat, azért, hogy a diétázás könnyen, és hosszútávon fenntartható legyen pácienseim számára. A másik szenvedélyem a mozgás, főként a tánc és a túrázás.

 

Az életmód program során a célom felhívni a páciensek figyelmét a táplálkozás fontosságára. A konzultáció során feltérképezem az életviteli szokásokat és ezeket vendégeimmel közösen átalakítjuk az egészséges étrend szempontjainak vagy az egészségi állapotának megfelelően indokolt terápiás étrend irányelvei szerint. Főzési, bevásárlási tippeket, segítséget is adok, melyek a gyakorlatban közös vásárlás, és egy tankonyhában való közös főzésben valósul meg.

Díjak

Dietetikai konzultáció - első 
28500 FT
Dietetikai konzultáció - kontroll
22000 FT
Dietetika - étrend tervezés - 1 hetes
33000 FT
Dietetika - étrend tervezés - 2 hetes
60000 FT