SZAKEMBEREINK 1015, Budapest Ostrom utca 31.

Életmód orvos, háziorvos az életmódorvoslás hazai meghonosítója

A mozgás egészségre gyakorolt hatásával 1998 óta foglalkozom tudományos szinten. Az életmód orvoslást, mint gyógyító-megelőző orvostudományi szakterületet 2011 óta gyakorlom. Magyarországról elsőként lettem tagja az American College of Lifestyle Medicine szakmai társaságnak, majd alapító tagja, később elnöke a Magyar Életmód Orvostani Társaságnak.

Mentálhigiéné szakmai vezető

Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem életvezetési tanácsadás, csoportos és egyéni kísérés, kurzusok területén. Nehéz élethelyzetben, elakadásokban, tanácstalanságban, önismeret fejlesztésében, nehéz döntések meghozatalában, veszteségek, csalódások feldolgozásában, önelfogadásban, új élet szakasz elfogadásában, szorongások, stressz oldásában is tudok segíteni azoknak, akik felkeresnek.

mozgásterápia szakmai vezető

A mozgás gyógyító hatásával kutatások révén már egyetemi tanulmányaim kezdetén megismerkedtem, később pedig mint gyakorlati szakember kezdtem el mozgásterápiás edzéseket tartani. Ez idő alatt többek között szívbetegeknek, cukorbetegeknek, magasvérnyomásos betegeknek segítettem egészségük, fittségük és életminőségük javításában. Mozgásterapeutaként fontosnak tartom a szakmai elmélet és gyakorlat összekapcsolását.

dietetika szakmai vezető

Mindig is küldetésemnek tekintettem, hogy segítsek az embereknek a táplálkozással kapcsolatos kérdésekben. Éppen ezért a diplomán megszerzése után a klinikai dietetika területén helyezkedtem el, ahol azonnal lehetőségem nyílt cukorbetegséggel, prediabétesszel élőknek, szív- és érrendszeri problémákkal küzdőknek diétás tanácsot adni. A legfontosabbnak - a folyamatos szakmai önképzés mellett - a páciens számára érthető, könnyen követhető, számára segítséget nyújtó tanácsadást tartom. Hiszen tartós sikereket csak akkor tudunk elérni, ha együtt megyünk a gyógyulás felé vezető úton.