SZAKEMBEREINK 1015, Budapest Ostrom utca 31.

Dietetikus, sport-specifikus dietetikai szakember

Már nagyon korán elköteleződtem az egészséges életmód és táplálkozás iránt, és tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Munkám során foglalkozom kardiovaszkuláris betegséggel küzdő páciensek étrendi kezelésével, IR-es és 2-es típusú cukorbetegek oktatásával, illetve emésztő- és bélrendszeri megbetegedésekkel is.

Életmód orvos, kardiológus, sportkargiológus

Dr. Sztancsik Ilona sportorvos, kardiológus vagyok. Fő érdeklődési területem a mozgáshoz, sporthoz kapcsolódó orvosi tevékenység. Életmóddal, gyógyászattal és rehabilitációval egyaránt foglalkozom.

Életmód orvos, Kardiológus, Diabetológus

Fő tevékenységi köröm a szív- es érrendszeri betegségek megelőzése és azok gyógyítása, ideértve többek között az érelmeszesedés, magasvérnyomás, koszorúér-betegség, szívritmus-zavarok, szívelégtelenség, vérzsír-rendellenességek, és a cukorbetegség, valamint az elhízás gyógyítását.

mozgásterápia szakmai vezető

A mozgás gyógyító hatásával kutatások révén már egyetemi tanulmányaim kezdetén megismerkedtem, később pedig mint gyakorlati szakember kezdtem el mozgásterápiás edzéseket tartani. Ez idő alatt többek között szívbetegeknek, cukorbetegeknek, magasvérnyomásos betegeknek segítettem egészségük, fittségük és életminőségük javításában. Mozgásterapeutaként fontosnak tartom a szakmai elmélet és gyakorlat összekapcsolását.

Mentálhigiéné szakmai vezető

Több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem életvezetési tanácsadás, csoportos és egyéni kísérés, kurzusok területén. Nehéz élethelyzetben, elakadásokban, tanácstalanságban, önismeret fejlesztésében, nehéz döntések meghozatalában, veszteségek, csalódások feldolgozásában, önelfogadásban, új élet szakasz elfogadásában, szorongások, stressz oldásában is tudok segíteni azoknak, akik felkeresnek.

Dietetika szakmai vezető

Mindig is szívügyem volt az egészséges életmód és táplálkozás. Az ételkészítés területén is szeretek kreatívan tevékenykedni. Legfőbb célom az emberek egészségvédő és kiegyensúlyozott táplálkozásra való sarkalása. Fő specialitásaim közé tartozik a cukorbetegség, terhességi cukorbetegség, bélgyulladások, laktózintollerancia, cöliákia, IR és az elhízás diétás kezelése