Elindultunk!

Elindultunk!

Megkezdte működését a YourPower Med, az első hazai életmód orvosi központ, amely szakmai irányelvek mentén segíti a krónikus betegségekkel élők gyógyulását.

Az életmód orvoslás, mint fogalom és orvostudományi külföldi, főként amerikai gyökerek után Magyarországon is már közel egy évtizede formálódik. Elsőként dr. Babai László és prof. dr. Apor Péter kezdte meg a hazai munkát, majd további orvosokkal, táplálkozási és mozgásterápiás szakemberrel együtt 2013-ban megalapult a Magyar Életmód Orvostani Társaság is.

Azóta megannyi pilot-kutatás, törekvés született az életmód orvoslás, mint komplex prevenciós és rehabilitációs rendszer tökéletesítésére, módszereinek kidolgozására a korszerű orvostudományi műszerek és eszközök segítségével.

Ezzel a több éves elméleti és gyakorlati tapasztalatunkkal, kipróbált és hatékony módszerek birtokában indítottuk el 2020 szeptemberében a YourPower Med életmód orvosi központot, mint olyan egészségügyi gyógyító-megelőző szolgáltatót, mely az egészséges életmód kialakítása révén, a különféle szakemberek (orvosok, táplálkozás- és sporttudományi szakemberek, mentálhigiénés tanácsadók) összehangolt munkája révén biztosít fenntartható gyógyulást a krónikus betegségekkel (mint amilyen a cukorbetegség, szív-érrendszeri betegségek, meddőség, elhízás - metabolikus szindróma) élőknek.